top of page

Přihlašování do Grof® Legacy Training – Holos stále otevřeno!




 

Milí přátelé,

 

rádi bychom Vás informovali, že přihlášky do výcviku Grof® Legacy Training – Holos (GLT) jsou stále otevřeny. Vyhodnocujeme přihlášky, které k nám dorazily a uvidíme, kolik z nich projde výběrovým řízením až do konce. Předpokládáme ale, že bude prostor přijmout ještě další náhradníky a necháváme tedy přihlašování stále otevřené. Pokud tedy cítíte, že transpersonální psychologie je Vaše cesta, máte stále příležitost zapojit se do tohoto prestižního výcviku, který probíhá u nás v Holos Centru.

 

Výcvik GLT je jedinečný program zaměřený na hlubokou práci na sobě a rozvoj terapeutických dovedností v rámci holotropního přístupu. Účastníci se během výcviku naučí techniky Grofova dýchání, práci s klienty, základy transpersonální psychoterapie a mnoho dalších dovedností potřebných pro podporu osobního a duchovního růstu. Program je veden zkušenými lektory, kteří mají bohaté zkušenosti v oblasti holotropní terapie a transpersonální psychologie.

Přihlášené uchazeče budeme postupně zvát na osobní výběrové řízení, kde se budeme těšit na setkání a rozhovory o jejich motivaci a zájmu o výcvik GLT. Výběrové řízení je navrženo tak, aby zaručilo, že každý účastník je připraven a je vhodný pro tento intenzivní a transformativní výcvik.

 

Neváhejte a přihlaste se ještě dnes! Výcvik GLT nabízí jedinečnou příležitost k osobnímu rozvoji a k získání hlubokých znalostí a dovedností, které mohou být přínosem jak pro Vás samotné, tak pro Vaše klienty. Více informací o programu, jeho struktuře, požadavcích a podmínkách přihlášení naleznete na našich webových stránkách.

 

Jsme přesvědčeni, že výcvik GLT přinese každému účastníkovi nejen nové odborné znalosti, ale také hluboké osobní prožitky a transformace, které obohatí jejich životy. Pokud máte zájem stát se součástí této výjimečné komunity a získat přístup k nejnovějším poznatkům a technikám v oblasti holotropní terapie, neváhejte se přihlásit.

 

Těšíme se na Vás a na společné sdílení této vzrušující cesty.

 

Tým Holos Centrum

 

27 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page