top of page

S kým se na výcviku setkáte?



S kým se setkáte během 3. běhu výcviku Grof® Legacy Training - Holos? Vedoucím výcviku je Milan Hrabánek, jeden ze světových učitelů pověřených Stanislavem a Brigitte Grofových. Milan má vice než 30ti leté zkušenosti s klinickým využitím holotropních stavů vědomí, které používá ve své práci v Mezinárodním transpersonálním centru Holos. Pomáhat mu při vedení výcviku budou kmenoví členové Holosu Jana Vysoudilová a Tomáš Váňa.


Nově s námi bude pro tento běh výcviku spolupracovat Jan Šikl, a to jako supervizor výcviku. Honza je psycholog, pedagog, psychoterapeut, má výcvik v psychoanalýze a jungovské analýze. Naše stávající supervizorka Jitka Vodňanská bude pokračovat v supervizi u pokračovacího studia prvních dvou výcvikových skupin.


Na vybraných modulech se setkáte také se zkušeným psychologem a psychoterapeutem Honzou Bendou, který bude přednášet například o emočních poruchách, smrti a umírání či o psychospirituální krizi.


Jsme velice rádi, že účast přislíbili opět také Michael Vančura a Standa Kudrle na témata psychospirituální krize a závislosti. Oba jsou také pověření učitelé Grof Legacy Training.


Náš výcvik je výjimečný také účastí lektorů ze světa a podobně jako v prvních dvou bězích výcviku se tak můžete těšit na Paula Grofa, Richarda Tarnase, Ricka Doblina, Rolanda Urbana a řadu dalších světových osobností.


Samozřejmě se uvidíte také se Stanislavem a Brigitte Grofovými, kteří podporují všechny světové GLT výcviky, starají se, aby vše probíhalo v souladu s jejich učením, s důrazem na kvalitu výcviku a také jeho etickou stránku.


Právě teď máte možnost se přidat do světové komunity Grof Legacy Training, prvním krokem je vyplnění přihlášky.






128 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page